Menü
Profil
Értesítések
Profil
Értesítések

Milyen a jó macskajáték

Szerinted milyen a jó macskajáték?

G
Készítette Lukács Gabriella

Szórakoztató

Cica körökben igen népszerűek az alapdarabok is: a pálcás játékok, a műegerek, és a mindenféle cica labdák. Ezeknek a tovább fejlesztett verziói a csipogós és a felhúzható egerek, az egér a labdában, a csengős, a plüss bevonatú vagy a tollas farkú labdák. De létezik rágófa cicáknak. Örök darabok a madártollal ellátott játékok, amik nagyon jól előhozzák a vadászösztönt a kistigrisekből. Kölyök- és örökgyerek cicák számára az alagút, ami pont olyan, mint az agilitys akadály csak cica méretben. És a karomélesítésre alkalmas fonott labdák, kaparófa felületes hengerek, kartonpapír játékok.. De ma már léteznek logikai játékok is kedvenceinknek, amik szintén remek szórakozást nyújtanak.

cica játékkal

— Kép forrása : canva.com

Ajánlott különböző funkciójú és anyagú termékeket kipróbáltatni cicánkkal, hogy kiderüljön melyiket szereti a legjobban. Ezek a játékok általában hosszú életűek és nem drágák, leginkább csak a pálcás játékok gumikötele szokta megadni magát, illetve a műegerek, kislabdák hajlamosak eltűnni a bútor alatt. Ezért is jó, ha több játéka van bársonytalpú kedvencünknek.

A jó macskajáték biztonságos és szórakoztató.

Biztonságosság

Lehetőleg vegyünk kedvencünknek direkt nekik készült játékokat, amiket nem tudnak lenyelni. A cicák előszeretettel játszanak az elől hagyott gyerekjátékokkal, apró tárgyakkal, mint a Kinder figurák, üveggolyók, gyöngyök. Ezeknek a legnagyobb veszélye, hogy cicánk lenyelheti őket. A számukra készült játékok viszont többségében biztonságosak, bár amennyiben kis csengő vagy egyéb apró dolog van rajtuk úgy figyeljünk, hogy ezt nehogy megegye.

játszó cica

— Kép forrása : canva.com


G

Lukács Gabriella

102 Bejegyzések
0 Fajták
2 éve Csapat

Termék ajánló

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként a legújabb termékekről és akciókról!

Népszerű címkék

Betöltés

Itt találsz minket