Menü
Profil
Értesítések
Profil
Értesítések
Szűrés
Kiszerelések
Ár
Javasolt méret
Javasolt életkor
Mentes
Egyfajta fehérjeforrás
Húsfélék
Extra tulajdonság
Betegségek

Szűrés

Törlés
Kiszerelések
Ár
Javasolt méret
Javasolt életkor
Mentes
Egyfajta fehérjeforrás
Húsfélék
Extra tulajdonság
Betegségek

Konzervek, nedvestápok

A jó minőségű kutyakonzervek, pástétomok és alutasakos tápok tökéletes kiegészítést nyújtanak a szárazeledelekhez. A nedves tápokkal még változatosabbá tudod tenni az etetést, ráadásul prémium márkák között válogathatsz.

Találatok szűkítése

Termékek - 330 db


Milyen konzervet, nedvestápot válasszak?

A legtöbb gazdi időnként szereti nedves táppal kényeztetni kedvenceit. Habár az állatorvosok nem ajánlják, hogy kizárólag ezzel etessünk, mert kevesebb benne a hasznos tápanyag, mint egy jó minőségű szárazeledelbe és emellett elősegítik a fogkőképződést is. De időnkénti etetése ellen még a szakemberek sem emelnek kifogást. A legnagyobb előnyük, hogy finomak!! És a legtöbb kutyus nagyon szereti a konzerveket, alutasakos és alutálcás finomságokat. Érdemes ezekből is jó minőségű termékeket választani, amik elkészítése során figyelembe vették a megfelelő alapanyagok kiválasztását. A nedves tápok hasonlóan a szárazeledelekhez számtalan ízben megtalálhatóak már a webshopunkban. Érdemes prémium vagy szuper prémium kategóriájú terméket választani, ezek ugyanis sokkal egészségesebbek és kevesebb hozzáadott ízfokozót tartalmaznak, mint az olcsóbb alternatívák. Lehetséges, hogy kutyusunk az olcsóbbat jobban szereti, de azt tényleg csak módjával adjuk. Mert a mesterséges adalékanyagok lehet, hogy finomak és csábító az illatuk, de nem egészségesek. Emellett az ételallergia kialakulását is elősegíthetik.

Kiszerelés: a különböző kiszerelésű, típusú nedvestápok között minden kutyusnak megtalálhatjuk a megfelelőt. A pici 100g-os alutasakos eledelektől a nagyobb konzervekig széles a repertoár webshopunkban.

Speciális igények: ahogy száraztápból úgy nedvesből is kínálunk a különböző diétáknak megfelelő eledeleket. Legyen szó akut vagy idült betegségről, vagy csak egy fogyókúráról.

Íz: a széles íz választékunkból még a legfinnyássabb, legválogatósabb gourmer ebek is találnak fogukra valót. Ha még nem tudod milyen ízeket szeret kutyusod akkor érdemes lehet 3-4 különböző terméket venned.

Igaz, hogy kutyusaink nem élhetnek kizárólag nedves tápon, de azért jó, ha van otthon az olyan napokra mikor nagyon megérdemel egy kis kényeztetést kedvencünk.

Betöltés

Itt találsz minket